|
2d Hyperloop |
| Autor |
Wiadomość |
Flying Piano
**

|
Wysłany: Wto Gru 20, 2011 11:13 pm 2d Hyperloop
|
|
|
Są jakieś tipy do utrzymania Hyperloopa trochę dłużej?
Tzn na luzie wchodzę do niego, wychodzę, tylko ten środek taki niemrawy, kilka, maksymalnie kilkanaście sekund, zanim diabola się pozderzają (nie wypadają bo rozkręcone są prawie do granic możliwości sticków). Trzymam pałeczki prosto, gdzieś wyczytałem że trzeba je trochę w dół skierować, co też staram się robić, ale to powyżej 10-15 sekund jest nierealne praktycznie przed zacieśnieniem się pętli. |
|
|
|
 |
Milek
|
Wysłany: Sro Gru 21, 2011 8:23 pm
|
|
|
:O gratuluję opanowania Hyperloopa skończyłeś z maczugami
ja umiem tylko do niego wejść ale wydaje mi się że czas hyperloopa zależy też od szybkości diaboli lub zaciskania (mocnego lub słabego) albo może spróbuj go luzować co chwilę (tak jak w poi nie próbowałem )
nie ma innego sposobu z tego co wiem
a i robisz to na S fanie czy A-C(nie mylić z c fanem bo to co innego ) fanie ?
--
a jak się spotkamy to pomożesz mi opanować wyjście z hyperloopa |
|
|
|
 |
Flying Piano
**

|
Wysłany: Sro Gru 21, 2011 11:13 pm
|
|
|
No ja bym powiedział, że symultanicznie teraz, na maczugach zrobiłem ostatnio 102 złapania w passingu siedmioma, a na diabola 23 w 3d high... Ale bez off topu...
Hyperloopa to ja ogarniam już od dość długiego czasu, ale nie mam właśnie pomysłu jak go przedłużać, próbowałem prawie wszystkiego (prędkość już sprawdzałem do stopnia tuż-przed wyrwaniem sznurka z pałeczek), nie łapię tylko co rozumiesz przez zaciskanie. W sensie staram się trzymać pałeczki w jednej pozycji, tak jak napisałem w poście wyżej. Na poi się nie znam, ale luzowanie wydaję się dość nierealne w takim tricku...
Może to kwestia długości sznurka, ostatnio się bawię na takim raczej krótkim, żeby integrale wychodziły....? |
|
|
|
 |
Milek
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Wersja do druku
|
|