Forum kuglarskie Strona Główna
Szukaj  Grupy Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
RZYM na 3 kołach
Autor Wiadomość
binia 

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Sob Sie 09, 2008 12:00 pm   RZYM na 3 kołach

Znany już niektórym z Was mój przyjaciel i partner sceniczny,Antek, przemierza własnie na MONOCYKLU (36-tka koło) dystans, jaki dzieli Warszawę od Rzymu. Ma do pokonania 2000 km. Na razie dzielnie daje sobie radę, przejechał już ponad 600 km, dwa dni temu przekroczył granicę polsko-słowacką. W wprawie towarzyszy mu mama na zwykłym rowerze.
Cel tej podróży jest nie tylko rekreacyjny/wakacyjny, ale także charytatywny - zbiórka na wózek dla chorego chłopca (więcej na ten temat w serwisie jednokolo.pl, tam też można śledzić dziennik tejże wyprawy). Każdy z nas może pomóc, a przynajmniej gorąco kibicować i życzyć pomyślnego dotarcia do Rzymu tej nietypowej wyprawie.

mój status

Biale_konie 
frasobliwy wymiatacz

Wysłany: Sob Sie 09, 2008 1:36 pm   

wow, chlopak me gest, powodzenia zycze,

mój status

kongo 

Wysłany: Sob Sie 09, 2008 6:12 pm   

super! brawo Antek!!! :yes:

GreeeG 

Zaproszone osoby: 2
Wysłany: Sob Sie 09, 2008 7:11 pm   

moze zrobimy jakas pielgrzymke na mono? same 20" i 24" ;-) (zeby były równe szanse) np z warszawy do czestochowy :-)

alexa 

Wysłany: Sob Sie 09, 2008 9:30 pm   

jak pierwszy raz o tym przeczytalam to bylam troche zdziwiona ale licze ze mu się uda :) i bede trzymac kciuki :D

GreeeG, poprosze rownouprawnienie dla mono... jak bedzie wieksza grupa to ja i moje 26" się na to pisze :>

mój status

GreeeG 

Zaproszone osoby: 2
Wysłany: Sob Sie 09, 2008 9:43 pm   

no dobra o ile nie bedziesz wszystkich wyprzedzał ale to był tylko pomysł...

paFci0 

Wysłany: Pon Sie 11, 2008 1:14 am   

GreeeG -- ja bym się z chęcią wybrał na pielgrzymkę do Częstochowy :P Coprawda mam troszkę bliżej bo nie 200km a 20... Ale cóż, liczą się chęci ;)

binia 

Wysłany: Pon Sie 11, 2008 11:27 am   

Hehhhe, Antek już Was ubiegł w tym pomyśle :-D
W maju zrobił sobie przed wyprawą do Rzymu rozgrzewkę i pojechał na mono (na 29-tce koło) do Częstochowy. Pierwszego dnia zrobił 140 km a drugiego już dobił do celu, więc spokojnie możecie jechać, szlaki macie przetarte ;-)

Wyprawa do Rzymu teraz jest na etapie pokonywania najtrudniejszego odcinka, czyli Alp.
Szczęśliwie przemierzyli już ponad 1/3 drogi, na razie rowery wytrzymują i bohaterowie wyprawy (po początkowym kryzysie) też. Pomimo, że strasznie tęsknię (wspólne treningi i próby leżą odłogiem na czas tejże wyprawy), to równie mocno trzymam kciuki. Piękny Rzym zrekompensuje im trudy tej podróży. Kto był, ten wie :yes:

[ Dodano: Czw się 21, 2008 1:53 pm ]
RZYM ZDOBYTY!!!!
dziś parę minut po dwunastej Antek z Małgosią dotarli do Rzymu. przemierzyli ten dystans na trzech kołach w 20 dni. Gratulacje i rispekt. dziennik wyprawy na jednokolo.pl

mój status

Odpowiedz do tematu