|
Jakie mono na poczatek ? |
| Autor |
Wiadomość |
adalml2
*
|
Wysłany: Sro Sty 25, 2012 10:42 pm
|
|
|
tak jest - Korona Czeska na dzień dzisiejszy 1 Kc = 0,1693 zł
po dzisiejszym kursie wychodzi za mono jakieś 1015 zł :d
trochę to jednak jest, ale za nówkę trzeba dać na monocykl.eu dokładnie 1849 zł :p
Ewentualnie Qu-ax Muni 24" + Magura HS33 za 6500 Kc ;d ale z tym może być problem, bo się ciężko z gościem dogadać :p
i proszę Cię bardzo Qu-ax Cross ^^ 79 Euro = 342 zł ;d nie wiem, czy jeszcze aktualny, gdyż gadałem z gościem jakieś 3 tygodnie temu ;d
kurcze, tak się zastanawiam po co ja to robię? |
|
|
|
 |
Bukwatata
..
|
Wysłany: Czw Sty 26, 2012 7:29 am
|
|
|
Ej kurde stary gdzie ty znalazłeś takie oferty ?
Bardzo tanio mam pytanie czy możesz sprawdzić tego quaxa crossa kurde taka okazja....chyba ze strasznie zniszczony |
|
|
|
 |
adalml2
*
|
Wysłany: Czw Sty 26, 2012 2:32 pm
|
|
|
ma się różnych dziwnych znajomych powiem tyle, że niektórzy ludzie są co najmniej dziwni jak widziałem, że gość sprzedał Crossa 29" za 300 zł to aż mnie serce zabolało
trochę używany jest, nie powiem, bo to już 2 właściciel, ale z tego co wiem, to gość nie wykorzystywał w pełni jego potencjału
tylko problem jest w tym, że trzeba doliczyć cenę przesyłki a jako że Qu-ax Cross należy do dość ciężkich monocykli to niestety wyjdzie dość sporo i wtedy oferta już nie jest aż tak atrakcyjna |
|
|
|
 |
Bukwatata
..
|
Wysłany: Czw Sty 26, 2012 3:34 pm
|
|
|
wiedziałem ze jest jakiś haczyk. Zresztą i tak narzazie nie mam funduszy ale zacząłem odkładać |
|
|
|
 |
|
|