Forum kuglarskie Strona Główna
Szukaj  Grupy Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
wirtualny devil
Autor Wiadomość
Grace 
przyjaciel

Zaproszone osoby: 75
Pomogła: 33 razy
Wysłany: Pon Wrz 29, 2008 9:53 pm   wirtualny devil

Nie rozpisując się, bo raz już pisałam.
Artykuł jest na żonglerce

Chodzi o devila na konsole.

Co myślicie?

Jak by to można wykorzystać?

mój status

NJ 

Zaproszone osoby: 2
Wysłany: Wto Wrz 30, 2008 11:59 am   

Po pierwsze taniej wyjdzie kupić sobie najzajebistrzego devila niż nintedo wii i ten program, a dwa o wiele lepiej będzie jeśli Ci ludzie, którzy są uzależnieni od kompa od niego odejdą za sprawą prawdziwego dewila czy flowera...

Ciekawe tylko, czy jak nauczysz się czegoś takiego na wii to później będziesz potrafil to powtórzyć na prawdziwym?

mój status

Drunken_Dwarf 

Wysłany: Sro Paź 01, 2008 12:44 pm   

Witam
Już wcześniej spotkałem się z tą gierką, zawsze można pada od wii do kompa podłączyć. Tak czy inaczej NJ ma racje, lepiej zaopatrzyć się w realnego devila bądź flowera i zacząć nim trenować.
pozdrawiam

Thane 

Wysłany: Czw Paź 02, 2008 6:30 pm   

Od zobaczenia mozliwosci wii i wii-lota myslalem jak moznaby to wykorzystac. Pierw do glowy wpadl mi pomysl na wirtualne diabolo, a potem na sticki.

Ale... To chyba jasne, ze lepiej bawic się 'w realu' stickiem, bo czy granie w fife uczyni nas pilkarzem, a godziny spedzone przy gta pozwola nam zrobic rzeznie na ulicy? No nie, ale dla milosnikow tematu IMO jest to swietna zabawa i niezle wyzwanie, bo badz co badz sterowanie jest nieco trudne i absolutnie nie mamy czucia. Ja bym sobie kilka wieczorow spedzil przy takiej grze (oczywisciem gdyby postawione byly jakies wyzwania, cele, a nie tylko odbijalbym bezsensownie kijek :P ).
Osobiscie mam nadzieje, ze cos wiecej wyjdzie z tego, chyba poki co tylko amatorskiego, projektu. Mam zamiar kupic sobie wii, wiec i nie pogardze wirtualnym devilem :P .

Lukasik 

Wysłany: Wto Gru 16, 2008 3:15 pm   

według mnie beznadziejny jest ten symulator, to tak jak jazda samochodem w swiecie wirtualnym w grze jestesmy piratem a w realnym świecie boimy się przekroczyć 100km/h, a takze jest duze ograniczenie ruchow :/ wydaje mi się ze z tego nie mozna się niczygo nauczyc

KordeQ 
..

Wysłany: Sro Lut 25, 2009 7:23 pm   

Symulator zrobiony na podstawie Tony Hawk's ;] Ale może się takie coś przydać jeśli chodzi o tricki. Zawsze można się takim czymś pobawić, wszystko jest dla ludzi :D .

Odpowiedz do tematu