|
Warsztaty 2009 |
| Autor |
Wiadomość |
GreeeG

Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: Czw Sty 29, 2009 10:55 am Warsztaty 2009
|
|
|
tak sobie pomyslałem czy by tym nowym roku nie zrobic wspolnych warsztatów na jakiejs masowej kuglarskiej imprezie... co Wy o tym sadzicie? sami bysmy się nawzajem poduczyli... bo szczerze mi tego brakuje... no i moze bysmy innych ta dziedzina zarazili |
|
|
|
 |
Lukasik

|
Wysłany: Czw Sty 29, 2009 3:57 pm
|
|
|
tylko kiedy?? a prz okazji miodek dla waszych oczy (bardziej ten z ucha ) jak widze takich ludzi odechciewa mi się bawic stickami http://pl.youtube.com/wat...feature=related moze nie powinienem się nasmiewac ale po co robic filmik jak się robi tylko 2 tricki ?? |
|
|
|
 |
GreeeG

|
Wysłany: Pią Sty 30, 2009 8:08 am
|
|
|
| Lukasik napisał/a: | po co robic filmik jak się robi tylko 2 tricki |
ja tam naliczyłem wiecej ale fakt monotonnnnnny... ale dziewczyna ma odwage krecic filmik w jej rózowej krainie
a wracajac do tematu... ja na bank bede na ŚESTC o ile bedzie no a reszta to zalezy od terminów |
_________________ Trudno Zrobić Dobre Show... Ale Jeszcze Trudniej Je Wymyślić |
|
|
|
 |
Vujin

Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Pią Sty 30, 2009 10:23 am
|
|
|
U nas w Kielcach też będzie kilka osób od sticków. Zapraszam 27-28 czerwca do Kielc. |
|
|
|
 |
GreeeG

|
Wysłany: Pią Sty 30, 2009 10:29 am
|
|
|
| Vujin, a co to dokładniej za impreza bedzie? moze zdradzisz jakies szczegoły? czy jeszcze nie wiadomo? |
_________________ Trudno Zrobić Dobre Show... Ale Jeszcze Trudniej Je Wymyślić |
|
|
|
 |
Drunken_Dwarf

|
Wysłany: Pią Sty 30, 2009 11:52 am
|
|
|
GreeeG zaglądaj od czasu do czasu do wydarzeń to będziesz wiedział co się dzieje - tutaj masz link do imprezy w Kielcach
Lukasik nie odbiegaj od tematu.
Jeśli chodzi o warsztaty na festiwalach w tym roku, to na pewno będę prowadzić takowe jeśli na nich się pojawię. Problemem jest czasami brak sprzętu, gdy chcę się zrobić warsztaty dla osób zainteresowanych stickowaniem, a nie posiadają własnego sprzętu. W tym roku planuje zainwestować w nowe sticki, aby mieć dobre zaplecze warsztatowe |
_________________ Kto pije ten łebski,
kto pości ten kiepski. |
|
|
|
 |
GreeeG

|
Wysłany: Pią Sty 30, 2009 12:01 pm
|
|
|
jezeli chodzi o sprzecik to ja mam juz lunastix wizard i equinox wiec cos moge zawsze pozyczyc... mam 2 pary handstików i devila własnej produkcji wiec małe zaplecze na warsztaty by było... w planach mam z lunastix uv ale nie wiem czy to wypali...
co do imprezy w kielcach nie obiecuje ale postaram się byc... powinienem zaczac ogladac się za jakas robota ale robota nie zajac nie ucieknie ;-P |
|
|
|
 |
Iga

Pomogła: 14 razy Skąd: Kraków
|
Wysłany: Sob Sty 31, 2009 11:42 pm
|
|
|
Ja jestem za wstąpieniem na warsztaty Drunkena ;P
Dawno nie stickowałam i jakoś ten sprzęt zszedł na dalszy plan ale na imprezy jakieś sticki wezmę pewnie |
_________________ O świcie staję się dniem
O zmierzchu nocą |
|
|
|
 |
Radical Fish

|
Wysłany: Nie Lut 01, 2009 6:03 pm
|
|
|
tez chetnie poprowadze devilowe warsztaty w razie potrzeby
-rozgramiając przy okazji Drunkena w jolleysticka |
_________________ Ja mam otwarte oczy, Ty miej otwarty umysł! |
|
|
|
 |
Iga

|
Wysłany: Nie Lut 01, 2009 11:54 pm
|
|
|
łohoh, czyli wreszcie się pojawisz na jakimś zjeździe Rybko? :p
Pokazałbyś w końcu co umiesz aktualnie i byś się podzioelił swoją wiedzą
Ja jestem chętna do przybycia na wszelkie warsztaty. Powinnam się choć czasem za ten cudny sprzęcik wziąć
Może do wakacji zrobnię jakigoś nowego flowerka to będzie zaplecze warsztatowe o 1 większe |
O zmierzchu nocą |
|
|
|
 |
Drunken_Dwarf

|
Wysłany: Pon Lut 02, 2009 12:13 pm
|
|
|
| Radical Fish napisał/a: | | rozgramiając przy okazji Drunkena w jolleysticka |
Czuje się wyzwany, nie mogę się doczekać stoczenia meczu z godnym przeciwnikiem
Widzę że gdybyśmy się zobaczyli wszyscy na jakimś festiwalu, to byśmy mieli niezłą ilość sticków w jednym miejscu. Co będzie pomocne w robieniu porządnych warsztatów oraz nowe osoby jaki doświadczone będą mieli okazje porównać różnego rodzaju flowersticki oraz devile.
pozdrawiam |
_________________ Kto pije ten łebski,
kto pości ten kiepski. |
|
|
|
 |
GreeeG

|
Wysłany: Pon Lut 02, 2009 12:46 pm
|
|
|
uwiezcie mi ze z miła checia bym się pobawił ale juz staram się przyjac na PKP i nie wiem jak to wyjdzie... jak nie wyjdzie to na bank bede a jak wyjdzie i mi wypadnie na ten czas praca... ehhh az nie chce nawet o tym myslec ze taka genialna ekipa moze mi przejsc koło nosa... |
|
|
|
 |
masttero
.
|
Wysłany: Pon Wrz 07, 2009 10:14 pm
|
|
|
| Lukasik napisał/a: | tylko kiedy?? a prz okazji miodek dla waszych oczy (bardziej ten z ucha ) jak widze takich ludzi odechciewa mi się bawic stickami http://pl.youtube.com/wat...feature=related moze nie powinienem się nasmiewac ale po co robic filmik jak się robi tylko 2 tricki ?? |
Wracając do starego postu z tym filmikiem znalazłem jeszcze jeden żenujący!!!
OMG!!! Naprawde 2 tricki!!! [/quote] |
_________________ Flowerstick forever!!! |
|
|
|
 |
Iga

|
Wysłany: Czw Wrz 10, 2009 11:42 am
|
|
|
| masttero napisał/a: | Wracając do starego postu z tym filmikiem znalazłem jeszcze jeden żenujący!!!
OMG!!! Naprawde 2 tricki!!! |
Ojej, przecież nawet ja więcej umiem Ale doceńcie skupienie na jego twarzy
No i na żadne warsztaty stickowe nie trafiłam w tym roku :(
Ale może się uda coś zorganizować w następnym? |
O zmierzchu nocą |
|
|
|
 |
karol755

|
Wysłany: Pią Wrz 11, 2009 12:04 am
|
|
|
devil nie wytrzymał nawet tego ciągłego odbijania z prawa na lawa |
|
|
|
 |
GreeeG

|
Wysłany: Pią Wrz 11, 2009 6:20 am
|
|
|
Ejże to miał byc temat o warsztatach a nie o filmiku kozaka z goła klata i majtkami zamiast spodni... |
|
|
|
 |
|
|