|
Płyty Ksiażki |
| Autor |
Wiadomość |
GreeeG

Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: Sro Sty 21, 2009 10:41 am Płyty Ksiażki
|
|
|
mam pytanie czy ktos ma płytke dvd badz jakas ksiazeczke o flowerkach/devilkach? bo postanowiłem sobie zakupic 2 ksiazki i nie wiem czy warto rzucic się na płyte |
|
|
|
 |
Grace
******** przyjaciel
Zaproszone osoby: 75
Pomogła: 33 razy Skąd: Kraków
|
Wysłany: Sro Sty 21, 2009 11:12 am
|
|
|
ja mam stixguru DVD. Baaardzo fajna płytka.
Bardzo polecam!
Mam też the Devilstick book. ale szczerze mówiąc nie przeglądałam jej za specjalnie. To raczej bardziej ze względu na kolekcje. |
_________________ REKLAMA >> sprzedam PoweriSer - nowe, FV, gwarancja<< Koniec reklamy
konwencja to umowa, spotkanie to KONWENT |
|
|
|
 |
GreeeG

|
Wysłany: Sro Sty 21, 2009 11:19 am
|
|
|
Grace, własnie nad ta płyta się zastanawiałem a mozesz podesłac jakis mały plik demo zebym wiedział mniejwiecej na co się porywam |
_________________ Trudno Zrobić Dobre Show... Ale Jeszcze Trudniej Je Wymyślić |
|
|
|
 |
Drunken_Dwarf

|
Wysłany: Sro Sty 21, 2009 12:58 pm
|
|
|
Na stronie Stixguru możesz zobaczyć na co się porywasz, są tam umieszczone małe urywki tego co zawiera DVD. Osobiście też mam zamiar zaopatrzyć się w jego płytkę oraz zastanawiam się nad zakupem Sticks Play - Fundamentals.
pozdrawiam |
_________________ Kto pije ten łebski,
kto pości ten kiepski. |
|
|
|
 |
Grace
******** przyjaciel
Zaproszone osoby: 75
Pomogła: 33 razy Skąd: Kraków
|
Wysłany: Sro Sty 21, 2009 9:34 pm
|
|
|
też sobie ją kiedyś sprawię, jak wiele innych pozycji multimedialnych i książkowych.
Nie wrzucam żadnych wersji demo, w razie czego mogę wziąć na jakąś imprezę to można gdzieś puścić, kto będzie chciał to obejrzy. |
_________________ REKLAMA >> sprzedam PoweriSer - nowe, FV, gwarancja<< Koniec reklamy
konwencja to umowa, spotkanie to KONWENT |
|
|
|
 |
GreeeG

|
Wysłany: Czw Sty 22, 2009 9:38 am
|
|
|
no ok raczej to juz nie wypali bo myslałem zeby w luty/marzec kupic sobie ta płytke... ale dziekuje za propozycje |
_________________ Trudno Zrobić Dobre Show... Ale Jeszcze Trudniej Je Wymyślić |
|
|
|
 |
|
|