|
master of flowerek |
| Autor |
Wiadomość |
Lukasik

|
Wysłany: Pią Lut 27, 2009 7:22 pm master of flowerek
|
|
|
w kiju the best jest dotyk, w kontakcie dzielny, a kto jest mistrzem flowerka w polsce?? co myslicie?? moze bysmy zrobili jakies glosowanie :D |
|
|
|
 |
Iga

Pomogła: 14 razy Skąd: Kraków
|
Wysłany: Pią Lut 27, 2009 8:38 pm
|
|
|
prędzej by się przydał konkurs Jakieś zawody stickowe.
Od razu mówię (dla tych co mnie nie znają), że ja nie pretenduję do takiego zaszczytnego miejsca ;p ale chętnie bym takie zawody zobaczyła
Tylko warunkiem byłoby, żeby się najlepsi stickowcy wszyscy pojawili na jednej konwencji.
Można by było ustalić już teraz, że zawody będą np. w Ostródzie (tylko który festiwal? ) i wtedy była by szansa coś takiego zrobić |
_________________ O świcie staję się dniem
O zmierzchu nocą |
|
|
|
 |
Lukasik

|
Wysłany: Pią Lut 27, 2009 8:40 pm
|
|
|
wlasnie myslalem o ostrodzie tylko teraaz trzeba zebrac chetnych mysle ze GreeeG na pewno by się zjawil |
|
|
|
 |
GreeeG

Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: Sob Lut 28, 2009 8:19 am
|
|
|
fajny pomysł jestem za tylko nie wiem czy bym się odwazył na takie zawody chyba ze jako widz nie jestem dobry ale uwielbiam flowerka bo jest taki uroczy jak lata i słucha się co ma robic... gorzej jak się nie słucha i rozwala rózne drogie przedmioty
co do tego gdzie to nie wiem czy jak bedzie ostróda nie bede siedział w robocie a bardzo chciałbym zobaczyc co i jak mozna by zrobic zawody np kołeczko i kazdy miałby swoja karte... kazdy by pokazywał trik a reszta by musiała to samo zrobic... kto zrobi ten ma punk i tak kazdy robi po jednym triku na jedno okrazenie... kto zrobi jak najwiecej ten wygrywa |
_________________ Trudno Zrobić Dobre Show... Ale Jeszcze Trudniej Je Wymyślić |
|
|
|
 |
Lukasik

|
Wysłany: Sob Lut 28, 2009 9:46 am
|
|
|
ja myslalem zeby wlasnie zrobic koleczko i te tricki po kolei tylko moze by robic coraz bardziej efektowne, albo kazdy z nominowanych do supernagrody mistrza flowerka musialby jakis ostry pokazik ulozyl, i po pokazie publika powiedzmy ze okolo 100 osob glosowaloby kto najlepiej to zrobil |
|
|
|
 |
GreeeG

|
Wysłany: Sob Lut 28, 2009 9:56 am
|
|
|
ujme to tak to ze ktos zrobi dobre show co się bedzie podobało to wcale nie oznacza ze osoba ta umie zaawansowanych trików... jednak to tez jest wazne mozna zrobic własnie dwie dyscypliny na triki i na spektakl |
_________________ Trudno Zrobić Dobre Show... Ale Jeszcze Trudniej Je Wymyślić |
|
|
|
 |
Radical Fish

|
Wysłany: Sob Lut 28, 2009 10:44 am
|
|
|
| mistrz? chodzi o dobry show czy o wypasione tricki? |
_________________ Ja mam otwarte oczy, Ty miej otwarty umysł! |
|
|
|
 |
GreeeG

|
Wysłany: Sob Lut 28, 2009 10:57 am
|
|
|
ja bym powiedzieł ze własnie to podzielic na triki i na show
triki to tak jak pisałem w koleczku i powtarzamy
show to kazdy ma swoje 5 min na scenie tylko "Żuli" trza poszukac (ja moge byc członkiem "żuli") |
|
|
|
 |
Radical Fish

|
Wysłany: Sob Lut 28, 2009 11:37 am
|
|
|
| ale po co komu w ogóle cos takiego? Nie lepiej zabrac się za trening zamiast robic glupie konkursy? |
|
|
|
 |
GreeeG

|
Wysłany: Sob Lut 28, 2009 11:43 am
|
|
|
| a nie ciekawi Cie kto jest w tym najlepszy? |
|
|
|
 |
Radical Fish

|
Wysłany: Sob Lut 28, 2009 4:17 pm
|
|
|
| a czy taka wiedza jakos wplynie na skill? bo o to chyba przede wszystkim chodzi |
|
|
|
 |
GreeeG

|
Wysłany: Sob Lut 28, 2009 4:58 pm
|
|
|
w pewnym sensie tak... rywalizacja... kto by nie chciał byc lepszy? dodatkowo mozna podpatrzyc kto co umie i łatwiej jest nauczyc się od osoby która potrafi dany trik niz patrzec na triki na filmikach i domyslac się co się dzieje i dlaczego no i mozna zobaczyc jak bardzo się "olewało" i zostało się w tyle w uczeniu i szlifowaniu trików... |
|
|
|
 |
Grace
******** przyjaciel
Zaproszone osoby: 75
Pomogła: 33 razy Skąd: Kraków
|
Wysłany: Sob Lut 28, 2009 7:04 pm
|
|
|
ja stawiam na Drunkena ;P ale trzeba bedzie to kiedys sprawdzic |
_________________ REKLAMA >> sprzedam PoweriSer - nowe, FV, gwarancja<< Koniec reklamy
konwencja to umowa, spotkanie to KONWENT |
|
|
|
 |
GreeeG

|
Wysłany: Sob Lut 28, 2009 7:24 pm
|
|
|
tez bym tak typował ale szczerze to jaka mamy reprezentacje do takich zawodw? kto by startował w takich zawodach? |
|
|
|
 |
Paveu
|
Wysłany: Nie Mar 01, 2009 1:51 pm
|
|
|
hmnn.. jestem jeszcze początkującym, ale można by zrobić zawody tak jak w pen spinningu (siedzę w tym ponad rok, własnie zaczynają się mistrzostwa polski ). Może większość z was uzna to za dziwne, ale w PSie zawody odbywają się przez internet - jest losowanie, systemem pucharowym wyłania się zwycięzce - po prostu wysyłając filmiki na każdą z rund. Kryteria oceniania mogą być: płynność, prześcia, trudność tricków i takie tam .
pzdr |
|
|
|
 |
Grace
******** przyjaciel
Zaproszone osoby: 75
Pomogła: 33 razy Skąd: Kraków
|
Wysłany: Nie Mar 01, 2009 5:13 pm
|
|
|
greeeg, ligi szkolne w jkais durnych sportach tez się robi, a niby tam nie ma z czym startowac.
zawody robi się niezaleznie od poziomu, bo ten dopiero wyjdzie w praniu |
_________________ REKLAMA >> sprzedam PoweriSer - nowe, FV, gwarancja<< Koniec reklamy
konwencja to umowa, spotkanie to KONWENT |
|
|
|
 |
GreeeG

|
Wysłany: Nie Mar 01, 2009 6:09 pm
|
|
|
| ale ilu tak naprawde nas jest ~40? 50? fakt faktem ze warto zrobic takie zawody ale chyba najlepiej na zywo nie jakies filmiki... co do tego kto by miał startowac to by było chyba gorzej... moze lepiej napiszmy kto by chciał w takiej dyscyplinie startowac? |
|
|
|
 |
Lukasik

|
Wysłany: Nie Mar 01, 2009 9:33 pm
|
|
|
ja bym mogl ale nie mam się czym popisac ale probowac wart :D |
|
|
|
 |
Radical Fish

|
Wysłany: Nie Mar 01, 2009 9:39 pm
|
|
|
| a ja chętnie. devile tez wchodza w gre? |
|
|
|
 |
Lukasik

|
Wysłany: Nie Mar 01, 2009 9:59 pm
|
|
|
| hmmmm... wydaje mi się, że może właśnie można by było oddzielić flowerki od devilów. a co wy myslicie?? |
|
|
|
 |
|
|