|
Levistick |
| Autor |
Wiadomość |
Kabamori
.

|
Wysłany: Sro Lip 22, 2009 3:59 pm Levistick
|
|
|
Zrobiłam sobie Levisticka z tub (zwiniętych) po ręcznikach papierowych, z ołowianym obciążnikiem na jednym z końców i z żyłką przymocowaną w połowie. Jeśli opisałam niejasno dodaje jeszcze schematyczny, paintowy rysunek. Nie jestem pewna, czy to jest odpowiednia konstrukcja. Mogłabym prosić aby jakaś bardziej doświadczona osoba oceniła moją pracę? Czy w ogóle ten Levistick nadaje się do ćwiczeń?
P.S. Jak utrzymujecie Levistick w pionie? To kwestia budowy (nie wiem czy dobrej w moim przypadku), czy raczej umiejętności? |
|
|
|
 |
Malignus
**
|
Wysłany: Sro Lip 22, 2009 4:07 pm
|
|
|
może będę nieuprzejmy, ale topici o levisticu już były Ba, dokładnie przedyskutowano tam różne koncepcje na budowe i odpowiedziano na Twoje pytanie Poszukaj, a znajdziesz ^^ |
|
|
|
 |
Drunken_Dwarf

|
Wysłany: Sro Lip 22, 2009 5:53 pm
|
|
|
witam
Na samej pierwszej stronie są 3 tematy dotyczące livisticka, kłania się opcja szukaj.
Levi-stick
Ogniowy levistick
Żyłka do levisticka
Miłej lektury. Temat do zamknięcia.
pozdrawiam |
_________________ Kto pije ten łebski,
kto pości ten kiepski. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Wersja do druku
|
|