|
rezim moderatorski |
| Autor |
Wiadomość |
kowal-nkgl
..
|
Wysłany: Sob Sty 22, 2011 8:02 pm rezim moderatorski
|
|
|
Witam,
zauwazylem, ze moje posty sa coraz czesciej usuwane, szczegolnie jesli chodzi o posty, ktore moga uwlaczac takiej osobie jak Divus.
Napisalem co mysle o jego filmiku zonglerski, ktory nie ukrywajmy byl mierny pod wzgledem montazu, ujec i trickow. Post zostal usuniety przez moderatora, ktory nie mial odwagi podpisac się pod swoja decyzja, bo jader (mam nadzieje, ze ta forma jest dopuszczalna na tym forum) mu brak.
Przed paroma minutami zostal usuniety moj kolejny post, ktory rzekomo mial niski poziom intelektualny, a prawda jest taka, ze jesli to samo napisalaby inna osoba, w domysle celebryta forumowy, to jego/jej wypowiedz na pewno nie zostalaby usuineta.
Chcialaz rowniez apytac na jakiej podstawie dobierani sa moderatorzy forum, bo rozumiem wybor na to stanowisko osob takich jak Biale Konie, Rhalf, ale jesli chodzi o takie osoby jak Divus czy Mikus to zaczynam się zastanawiac nad oiektywnoscia tego forum.
Pomimo rygoru a propos przeklenstw, czy tego, ze slowo s.ra.nie cenzuruje na stekanie, to wyrazenie swojej opini, nie rzadko razacej dla grona moderatorow, skutkuje usunieciem wypowiedzi, bez podania jakiejkolwiek przyczyny. A jakby nie bylo, osoby wrzucajace swoje filmy robia to dlatego, zeby uslyszec krytyke, dotrzec do swoich slabych stron. Jesli zas skrytykujemy film moderatora (tak, mam na mysli film Divusa) post zostaje od razu usuniety chociaz mamy racje.
To form ma za zadanie uczyc i wychowywac mlodych adeptow sztuki cyrkowej, a jedyne czego uczy to podporzadkowania pod pseudowladza i ogranicza wolnosc slowa. Niestety hermatyzacja srodowisk nasilila się na skale globalna do tego stopnia, ze chociazby tego typu forum nic nowego nie wnosi dla sredniozaawansowanych, a bardziej doswiadczeni forumowicze nie maja ochoty wypowiadac się w taki miejscu. |
|
|
|
 |
Divus

|
Wysłany: Sob Sty 22, 2011 8:27 pm
|
|
|
Bardzo, ale to bardzo mi przykro, że nie możesz się odnaleźć na naszym forum. Może jest to spowodowane tym, że w swoich postach pokazujesz swój brak szacunku do reszty użytkowników?
Poza tym, z całą stanowczością nie zaznajomiłeś się z regulaminem forum. Jeśli byś to zrobił to wiedziałbyś, do kogo się zwrócić w razie sytuacji, w której nie zgadzasz się z opinią moderatora.
A, i dla porządku, możesz zacytować swój post, który tak perfidnie dzisiaj wyrzuciłem, żeby ludzie wiedzieli, co znaczy "niski poziom intelektualny postu"?
Pozdrawiam!
Divus |
_________________ Divus Show |
|
|
|
 |
kowal-nkgl
..
|
Wysłany: Sob Sty 22, 2011 10:13 pm
|
|
|
Jakbym mial cytowac niski poziom intelektualny musialbym spedzic pol dnia na cytowaniu Twoich wypowiedzi, a na to szkoda mi czasu.
Nie mam problemu z odnalezieniem się na forum, bo na pewno duzo dluzej sledze zycie kuglarskie w naszym srodowisku.
Drogi "kolego" co mi da zwrocenie się z tym problemem do admina, skoro to zamknie "gebe" i temat bedzie zbyt indywidualny, a sadze, ze ten problem nie dotyczy tylko mnie.
I dla Twojej wiadomosci, nie odczuwam potrzeby cytowania mojego postu.
Ale ciekawe jest to, ze akurat Ty wypowiedziales się w tym temacie, co oznacza, ze moje argumenty odniosles do swojej osoby
Z powazaniem
Ja |
|
|
|
 |
Loki

|
Wysłany: Sob Sty 22, 2011 10:37 pm
|
|
|
Nie wytrzymałem! Po tym impertynenckim poście kowal-nkgl musiałem zareagować. Przykro mi widzieć czyjeś niedojrzałe zachowanie, jeśli masz jakiś kompleks, jesteś osobą niedowartościowaną i musisz się pokazać w społeczeństwie w taki sposób to udaj się do psychoanalityka.
Myślę że Divus dobrze zrobił tłumacząc się bo cóż innego może zrobić. Obrzucasz go oskarżeniami których tak naprawdę nie potrafisz udowodnić, twój brak chęci cytowania jest tym bardziej nieuzasadniony i zabawny. Jeżeli już kogoś o coś oskarżasz to chociaż wykaż się na tyle dużą odwagą aby zaprezentować swoje posty które zostały uznane za niezgodne z regulaminem i uważam że ze zdrowego rozsądku oraz kultury osobistej wynika że powinnaś to zrobić Ty a nie Divus.
W zażenowanie mnie wprowadza takie zachowanie tym bardziej że sztuka kuglarska powinna zbliżać a nie generować takie zachowania.
Jeżeli uważasz że twoja prywatna sprawa z moderatorem powinna być wyciągana na światło dzienne to jesteś w błędzie. Ja też takowe sytuacje miałem na tym forum i rozwiązałem je prywatnie po przez prywatne wiadomości gdzie wytłumaczyliśmy sobie wszystko. Tym wszystkim pokazujesz swoją niesamowitą wręcz niedojrzałość.
Krytykować tak jak oskarżać trzeba potrafić, teraz też radzę pogodzić się z krytyką którą tak lubisz obrzucać i przemyśleć parę faktów.
Oczywiście masz prawo do niezgadzania się z moderatorem ale nie musisz generować i eskalować konfliktu i na siłę chcieć udowodnić rację. To że napiszesz że filmik Ci się nie podoba to nie wszystko, czasami trzeba też powiedzieć dlaczego. Mi też wiele filmików się nie podoba ale nie wypowiadam się z tego powodu że nie mam nic konkretnego do powiedzenia, to że tobie nie podoba się montaż filmiku i styl żonglerów, ok. Zachowaj to dla siebie. Jeśli nie widzisz rażących błędów w technice, nie łapiesz konwencji lub coś w tym stylu.
Styl żonglera i montaż filmiku jest tym czego nie powinniśmy komentować. Może nam się to nie podobać ale taka jest prawda, twórca i performer miał pewne założenie i wizję którą zrealizowali lepiej lub gorzej ale tak chcieli ją zrealizować więc jedyną rzeczą którą możemy oceniać to ich technika i postępy. Mi się akurat montaż w tym filmiku podoba, jest lepszy niż w 90% polskich produkcji. Ale to jest moje zdanie.
Prawda jest taka, jeśli w rzeczywistości nie mamy nic do powiedzenia to lepiej nic nie mówić, takie jest moje zdanie.
Trochę dojrzałości i pokory.
P.S. Nie znam treści twoich postów ale dla mnie ta cała sytuacja i to jak ją przedstawiasz właśnie tak wygląda i generuje takie odczucia. Weź to pod uwagę za nim się wypowiesz. |
_________________ Czasem się zastanawiam kiedy mnie znienawidzicie na tym forum... |
|
|
|
 |
tulexx

|
Wysłany: Nie Sty 23, 2011 2:40 am
|
|
|
| Loki napisał/a: | | Styl żonglera i montaż filmiku jest tym czego nie powinniśmy komentować. Może nam się to nie podobać ale taka jest prawda, twórca i performer miał pewne założenie i wizję którą zrealizowali lepiej lub gorzej ale tak chcieli ją zrealizować więc jedyną rzeczą którą możemy oceniać to ich technika i postępy. Mi się akurat montaż w tym filmiku podoba, jest lepszy niż w 90% polskich produkcji. Ale to jest moje zdanie. |
Nie zgodzę się z Tobą Loki. Szczególnie co do montażu. Jest to rzecz której tak samo jak samej żonglerki trzeba się nauczyć i potem rozwijać, więc jeśli widzę coś co według mnie mogłoby być lepiej zrobione albo zmienione na lepsze, to czemu o tym nie powiedzieć autorowi? Ale jest to wtedy rzeczywiście komentarz lub konstruktywna krytyka a nie powiedzenie "to jest po prostu slabe. ech ech...". Do stylu myślę że też się to odnosi. Styl się rozwija przez całą karierę i myślę że usłyszenie opinii o tym jak się Twój styl podoba i co można by zmienić nie byłoby niczym niepożądanym. Ale takie jest moje zdanie
A co do autora tematu... kowal-nkgl... Chociaż w sumie może autorki, bo to nie jest dla mnie jasne. Piszesz w rodzaju męskim, a Twój profil mówi że jesteś kobietą... What's up with that?
No i teraz po kolei. Po pierwsze film Divusa wcale nie był mierny. Ok, Tobie się nie podobał ale nie jesteś żadną wyrocznią wszystkowiedzącą. Więc nie ma tu czego ukrywać - nie masz racji. Subiektywna opinia powiesz? Dokładnie tak samo jak Twoja.
2. Nie ma czegoś takiego jak celebryta forumowy. Gdybyś rzeczywiście był/a (serio nie wiem jak mam pisać) obeznany (ale skoro sam piszesz jak facet, to tak też się będę odnosił) z tym środowiskiem to byś wiedział, że tu po prostu wszyscy się znają. Osobiście. Jak ktoś dłużej się tym zajmuje, to po prostu jest bardziej znany i przez większą ilość ludzi. Może dlatego mogą sprawiać wrażenie celebrytów. Z ich zdaniem ludzie się liczą bo wiedzą dokładnie kto to mówi.
3. Rhalf wcale nie jest moderatorem na tym forum. Owszem ma taki status ale tylko i wyłącznie z powodu technikalności. Poza tym Rhalf już nie istnieje więc nie ma o czym mówić
4. Wybranie Divusa na moderatora pozostawię jemu samemu do wytłumaczenia jeśli będzie mu się chciało itp.
5. Kto, kiedykolwiek Ci powiedział że to forum jest obiektywne? To samo się dotyczy "zadania" tego forum. To nie jest jakaś organizacja mająca statut którego musi się trzymać. To jest forum. Coś Ci się nie podoba, to tu nie wchodź.
A co do hermetyzacji, to ci którzy według Ciebie hermetyzują to środowisko są właśnie tymi doświadczonymi użytkownikami forum i kuglarzami. A nie mają ochoty się wypowiadać bo praktycznie wszystko zostało już powiedziane.
6. Gdybyś nie miał problemów z odnalezieniem się, to by nie powstał ten temat. Jakoś nikt inny go nigdy nie poruszył (Divus, popraw mnie jeśli źle mówię).
Na jakiej podstawie twierdzisz że śledzisz życie kuglarskie dłużej niż Divus? Nawet jeśli dłużej w tym od niego siedzisz, to nie sądzę żebyś miał za sobą przeczytanie całego forum od deski do deski. Komu by się w końcu chciało, jakiemuś no-life'owi pewnie tylko Jesteś na tym forum od niecałych trzech miesięcy, nie wnosisz nic wartościowego, a tylko do kogoś coś masz i krytykujesz.
7. A ja sądzę że ten problem owszem dotyczy tylko Ciebie. Oczywiście poczekamy, zobaczymy czy ktoś Cie wesprze w tym temacie. No chyba że będzie tak jak mówisz i temat zostanie usunięty bo stawia w nieciekawym świetle moderatora forum.
8. Mimo że nie odczuwasz potrzeby cytowania, to może jednak to zrób. Mógłbyś idealnie zilustrować niekompetencje Divusa pokazując że nie było w nim żadnego poziomu intelektualnego. W sensie że niskiego. Bo wzbranianie się wcale nie pomaga Twojej sprawie.
9. I do jasnej cholery Twoje argumenty odnoszą się tylko i wyłącznie do Divusa! Więc jak niby miał ich nie odnieść do swojej osoby?!
A tak dla osób które rzeczywiście się odnajdują w tym środowisku, to powinno Wam powiedzieć wszystko co potrzebujecie:
| kowal-nkgl napisał/a: | najbardziej zachwyca mnie poi, to jak ogien przelatuje obok Ciebie, poczucie jednosci z zywiolem jakim jest ogien. Uczucie, ze jestes w tym dobry, uczucie wyzszosci nad innymi w kwestii opanowania nad tym zywiolem, odnalezenie sensu zycia w tym zjednoczeniu. Poczucie pasji, ktora moze odmienic Twoje zycie, podejscie do zycia i jego wartosciowanie.
Kocham Poi |
Z poważaniem,
tym razem ja
Edit: Damn, to chyba mój najdłuższy post na tym forum. Trza iść spać i przestać karmić trolle |
_________________ It's a fez. I wear a fez now. Fezes are cool |
|
|
|
 |
Kotu

|
Wysłany: Nie Sty 23, 2011 11:11 am
|
|
|
Łooo... Człowieku. Zadarłeś z Divusem - śmierć Ci pisana ;P
Divus czasem pieprzy głupoty (jeśli ta forma jest na forum niewłaściwa to zmień proszę drogi Divusie na "gada bzdury" ;P), czasem się wymądrza itp. ale zna wszystkie Youtubowe filmiki na pamięć (nie wspominając o juggling.tv), potrafi w środku nocy wymienić wszystkich wartych obejrzenia trzypiłkowców na Świecie (głównie z Japonii albo tych co robią ciągle Boxy ;P) i ma pół tego forum w jednym małym palcu (drugie pół ma w drugim a pomyśl, ze zostało mu jeszcze 8 pozostałych paluchów!).
Nie wiem jak więc możesz porównywać się z Nim w długości śledzenia życia kuglarskiego na forum czy nawet w Polsce (dodam, że Divus imał się już pojek, piłek a ostatnio nawet do diabola się przekonał z tego co czytam wiec wiedzę na ten temat ma dość rozległą).
I popieram zdanie poprzedników - zacytuj swój post skoro jesteś pewien, że był wysokiego poziomu merytorycznego i intelektualnego. Jeśli faktycznie wierzysz, że taki był to nie powinieneś mieć oporów przed udowodnieniem tego szerszej społeczności forumowej.
Chyba muszę się napić... W życiu nie myślałem, że będę bronił Divusa... ;P |
_________________ www.JugglingCat.pl - nowe miejsce w sieci, w którym pogłębisz swoje pasje związane z kuglarstwem, fireshow oraz żonglerką! |
|
|
|
 |
kowal-nkgl
..
|
Wysłany: Nie Sty 23, 2011 11:51 am
|
|
|
Kotu, mam kogos cytowac bo Ty sobie tego zyczysz? o.O chyba cos nie tak.
Zna wszystkie youtubuwe filmy? Piszesz tak bo go znasz, ja tez moge wszystkie te flmy znac, prawdopodobnie widzialem ich wiecej niz Ty i Twoja matka razem wzieci i co z tego. To, ze kto obejrzy duzo filmow warunkuje z gory, ze trzeba byc dobry?\
Ogarnij się i skonczy z tym wlazidustwem, kotku. Divus moze i ma wiedzie teoretycznaale chyba tylko taka, bo jak wezmies się za pojki czy machanie kijem, zonglowanie to ani nie wyglada, ani kosmosow nie robi, a po jego na sile przeintelektualizowanych postach tego nalezaloby się spodziewac.
Napisales "nim" jakbys uwazal go za boga a niczego o mnie nie wiesz, a przeciez filmiki zonglerskie czy z pojkami moglem ogladac jak jeszcze piles leko matki. Prawdopodobnie masz w pokoju figurke Divusa i modlisz się czytajac jego posty.
I dla Twojej wiadomosci jugglingcatcie ?o.O jestes osoba z brzegu, ktora chce się wlaczyc do dyskusji ale nie wie o co chodzi, wiec albo daruj sobie takie teksty, albo wnies cos do tej, jak dotad jalowej dyskusji.
Bla bla bla. |
|
|
|
 |
Łuniek

Zaproszone osoby: 9
|
Wysłany: Nie Sty 23, 2011 12:01 pm
|
|
|
kowal-nkgl poza obrażaniem użytkowników forum i klepaniu swoich żali nic tutaj nie wniosłeś. Jeżeli obejrzałeś xxxx filmów i masz jakąś wiedzę to liczymy na Twoje merytoryczne wpisy, możliwe, że to właśnie Ty zostaniesz kiedyś moderatorem - tak jak Divus.
PS. Od razu uprzedzam: Nie mam figurki Divusa w domu, więc nie mogę się do Niego modlić :( ale na zlocie w Morągu możliwe, że jakiś pacierz odklepię |
_________________ Teatr Ognia Mantra
gg: 7103894 |
|
|
|
 |
Divus

|
Wysłany: Nie Sty 23, 2011 12:06 pm
|
|
|
| kowal-nkgl napisał/a: |
Napisales "nim" jakbys uwazal go za boga a niczego o mnie nie wiesz, a przeciez filmiki zonglerskie czy z pojkami moglem ogladac jak jeszcze piles leko matki. |
Bardzo wątpliwe, bo wszelaki filmiki z poi mają znacznie mniej lat, niż Kotu ;>
A odnośnie twojej domniemanej wiedzy na temat wszystkiego, znajomości odpowiedzi na "Wielkie Pytanie o Życie, Wszechświat i całą resztę", obejrzeniu więcej filmików niż ktokolwiek tutaj i doświadczeniu sięgającym gwiazd... To nic nas to tutaj nie obchodzi. Jeżeli masz taką olbrzymią wiedzę to może warto się nią wykazać?
Odnośnie niskiego poziomu intelektualnego postu to znowu brylujesz. Zamiast odpowiadać na pytania, zarzutu odnośnie siebie to przyczepiasz się kolejnej osoby.
Z całą pewnością z takim zachowaniem ktoś prędzej czy później cię zbanuje. I wiesz co? Nikomu nie będzie żal. Nikomu nigdy nie żal kogoś, kto nic nie wnosi do dyskusji, uprawia typowy trolling, a co za tym idzie próbuje skłócić ze sobą ludzi.
Pozdro600.
edit:
@up: a środowisko jest takie, że ja przed Łuńkiem też jakiś odklepię ;p Z szacunku. |
|
|
|
 |
kowal-nkgl
..
|
Wysłany: Nie Sty 23, 2011 12:11 pm
|
|
|
Nie chcialbym byc moderatorem tutaj.
Łuńku, dawaj lina do tematu z Twoim filmem, napisze co uwazam, co powinienes poprawic, ale albo juz to wiesz, albo brakuje oleju w glowie.
A patrzac na to, ze wcinasz się w dyskusje, nie wnoszac niczego wartosiowego do rozmowy, powielasz argumenty poprzednikow, sadze ze chyba nie masz nic do dodania, a przeciez licznik postow zostal oficjalnie usuniety dobry czas temu.
Łuńku, kogo obrazilem wg Ciebie? A przypomne tylko, ze jest roznica pomiedzy obrazaniem a krytyka. Jako , ze wcinasz się jako osoba trzecia do dysputy powiem Ci tylko, ze np w temacie z filmikiem Divusa napisalem post odnoszacy się do montazu filmiku, kwestii technicznych trickow, tla pilek, zbednych ujec i zostal on usuniety praktycznie zanim zdazylem przycisnac "wyslij". Nawet nie pytam kto go usunal, bo z gory wiem, ze sam Divus. A jesli chodzi o krytyke z ktorej mozesz cos wyniesc, a nie tylko poczuc jezyk dookola swojego odbyty i wlazidustwo, to tamten post jednak chyba jako jedyny wnosil cos do tematu. |
|
|
|
 |
Massacre
|
Wysłany: Nie Sty 23, 2011 12:12 pm
|
|
|
Filmy można i powinno się krytykować absolutnie za wszystko, aby zmotywować autorów do nieodwalania takiego shitu następnym razem ... a do zrobienia czegoś lepszego. Z tym się zgodzę. Ale nie sądzę kowal, abyś mógł być poważnie traktowany na tym forum podczas gdy wszystkie twoje posty na forum ograniczają się do robienia dymu. Już w twoim powitalnym poście na forum miałeś jakąś żałosną nutkę nawiązującą do Mikusia. Następnie było robienie sobie jaj w rekordach tj. 640 złapań 6b i 2 wyrzuty 7b. W temacie o wydanej kasie na sprzęt nawias mówiący "my to kochamy" również nie jest poważny. Nie mówiąc już o pochodzeniu "z łona mojej matki".
A co do filmu mojego i Divusa to zgodzę się :p większość ujęć jest nieostrych bo mój syfny obiektyw ciągle łapał backfocus; jest ciemno; jest 2 w nocy; i muzyka jest taka, że pomnik z okładki można sobie .... |
_________________ 11.11.2008 |
| |
|
|
|
 |
sobol

|
Wysłany: Nie Sty 23, 2011 12:16 pm
|
|
|
| Ależ, Ty Hefajstosie z Koziej Wólki, ufajdany papuzimi odchodami, głupoty wypisujesz. Umów się na solo z D. i nie zaśmiecaj forum. Wrzucasz swoje wypociny w miejsce publiczne i razi Cię komentarz kogoś z "brzegu". Matko jedyna i wszyscy święci. Przez Ciebie napisałem najmniej merytoryczny post w moim życiu, nie wiem jak mi to zrekompensujesz. |
_________________ Margeritha - Feel the oregano. |
|
|
|
 |
Łuniek

Zaproszone osoby: 9
|
Wysłany: Nie Sty 23, 2011 12:18 pm
|
|
|
| kowal-nkgl napisał/a: | Nie chcialbym byc moderatorem tutaj.
Łuńku, dawaj lina do tematu z Twoim filmem, napisze co uwazam, co powinienes poprawic, ale albo juz to wiesz, albo brakuje oleju w glowie.
A patrzac na to, ze wcinasz się w dyskusje, nie wnoszac niczego wartosiowego do rozmowy, powielasz argumenty poprzednikow, sadze ze chyba nie masz nic do dodania, a przeciez licznik postow zostal oficjalnie usuniety dobry czas temu. |
Możesz skomentować na jakimś festiwalu czy zlocie Chętnie wysłucham co jest nie tak, i spróbuję wnieść ewentualne poprawki. Filmu żadnego nie mam, ale są tutaj inne filmy, także masz możliwość się wykazać. Kowalu nie wiem czy zauważyłeś, ale każdy kolejny wpis jest przeciwko Tobie. Skoro każdy wpisujący się tutaj ma inne zdanie niż Ty, to chyba pora żebyś wyciągnął z tego jakieś wnioski?
| kowal-nkgl napisał/a: | | A jesli chodzi o krytyke z ktorej mozesz cos wyniesc, a nie tylko poczuc jezyk dookola swojego odbyty i wlazidustwo, to tamten post jednak chyba jako jedyny wnosil cos do tematu. |
Chociażby takie wpisy zawierają się w mojej osobistej definicji obrażania kogoś. A co do krytyki to jest ona dobra o ile jest konstruktywna. |
_________________ Teatr Ognia Mantra
gg: 7103894 |
| |
|
|
|
 |
MekoT

|
Wysłany: Nie Sty 23, 2011 12:21 pm
|
|
|
proszę Cię, po co oskarżasz, jak nie masz zamiaru dociągnąć tego do końca udowadniając swoich racji poprzez właśnie wklejenie posta który został usunięty? pokaż mi twój post który rzekomo miał niski poziom intelektualny, a następnie (tak jak to napisałeś że gdyby ktoś inny napisał podobny, to by nie został usunięty) post innego usera o podobnym poziomie treści. moje posty też były usuwane z forum i potraktowałem to jako krytykę - o której ciągle mówisz bo skoro ktoś usunął mój post - z podanym powodem to może rzeczywiście z nim było coś nie tak i czas skończyć pisać podobne posty?
pozdrawiam! |
_________________ //mekot.
//790814707 |
|
|
|
 |
sobol

|
Wysłany: Nie Sty 23, 2011 12:25 pm
|
|
|
| Cytat: | | zostal on usuniety praktycznie zanim zdazylem przycisnac "wyslij" |
logiczne. |
|
|
|
 |
Kotu

|
Wysłany: Nie Sty 23, 2011 12:30 pm
|
|
|
Muahahaha! Figurkę Divusa mam na ołtarzyku z czaszkami i codziennie wznoszę do Niego swe modły by zesłał na mnie choć odrobinę swej wiedzy teoretycznej A co do "włazidupstwa" to na każdej Ostródzie co wieczór włażę mu w dupkę a on mi w ramach podziękowania Tak przy okazji - dla Ciebie "kolego" mogę być Pan Kotek (z wielkiej litery jako nazwa własna z łaski swojej).
Wracając do meritum - nie jestem osoba z brzegu bo Divusa znam bardzo dobrze i wiem, że swoje obowiązki moderatorskie wykonuje sumienniej niż niejeden z pozostałych modów (nie urażając żadnego z nich). Jeżeli uznał, że Twój post miał zbyt niski poziom intelektualny to zapewne tak było. Jeśli się z nim nie zgadzasz to załatw to z nim osobiście. Jeśli natomiast uważasz, że sam Divus nie jest osoba, z którą możesz o tym dyskutować a decydujesz się wywlec ten temat na światło dzienne to mam tak jak każda inna osoba równe prawo do wypowiadania się tu. Swoje twierdzenia natomiast rzucasz w eter bez żadnego konkretnego dowodu, który mógłby je poprzeć i podtrzymać ich słuszność. Jeśli komuś coś zarzucasz daj na to jakiś dowód (w tym wypadku np. zacytuj swój post) i nie robisz tego dla mnie "bo ja tak chcę" tylko powinieneś zrobić to sam dla siebie żeby Twoje postulaty miały JAKIEKOLWIEK sensowne oparcie.
Jak na razie zachowujesz się jak niewychowany gówniarz i obrażasz użytkowników forum, w tym mnie. Nie wiem jak inni ale ja sobie nie pozwolę na takie obrażanie mnie więc na razie jeszcze kulturalnie poproszę, żebyś zastanowił się nad swoim zachowaniem. Jak nie to mój Dziubasek Divusek, moje Bóstwo i kochanie zrobi z Tobą porządek! prawda Divusku? ;P
P.S. Żeby nie było że wnoszę cokolwiek jałowego do dyskusji to zwróć uwagę na środkowy akapit mojego posta, który wnosi moje zdanie dokładnie na temat dyskusji, którą Ty rozpocząłeś a przecież pisząc swojego pierwszego posta zależało Ci na opinii innych właśnie. Chyba, że się mylę. |
_________________ www.JugglingCat.pl - nowe miejsce w sieci, w którym pogłębisz swoje pasje związane z kuglarstwem, fireshow oraz żonglerką! |
|
|
|
 |
kowal-nkgl
..
|
Wysłany: Nie Sty 23, 2011 12:30 pm
|
|
|
Ogarnij się, nie czytales postow z najbardziej konstruktywna krytyka niz byla ta w temacoe filmu Divusa i Massacre, ale zostalo to usuniete zanim zdazyelm wyslac. I to tylko dlatego, ze wyrazalo moja dezaprobate w tym temacie.
A to, ze nie bylem na duzej ilosci festiwali, nie mam odpowieniej ilosci postow na forum, nie warunkuje tego, czy jestem obeznany w temacie czy nie.
W samej zonglerce moge powiedziec, ze mam swoje lata, pracowalem kilka dobrych lat z osobami jak Witek, widzialem dobrych zonglerow i chyba moge wyrazic swoje zdanie bez wrazenia, ze jestem nowy na forum, nie znam się i moje posty sa usuwane z predkoscia swiatla. |
|
|
|
 |
sobol

|
Wysłany: Nie Sty 23, 2011 12:35 pm
|
|
|
... | Cytat: | | ale zostalo to usuniete zanim zdazyelm wyslac |
Uporczywe wciskanie kombinacji crtl-a + del, nie spowoduje wysłania posta. |
|
|
|
 |
Divus

|
Wysłany: Nie Sty 23, 2011 12:41 pm
|
|
|
Zaczynam wierzyć w swoją boską moc. Skoro mogę usunąć post, który nie został jeszcze wysłany, to coś musi być na rzeczy.
P.S. To, że jakiś film jest wrzucany na forum nie znaczy, że jego autorzy proszą o krytykę. Co ciekawe, wyszperałem, że jednak jeden twój post jest tam zostawiony, cytuję: | Cytat: | | jezu chryste, usuwaja moje posty. przeciez jak cos jest slabe to jest po prostu slabe. ech ech... |
|
_________________ Divus Show |
|
|
|
 |
Massacre
|
Wysłany: Nie Sty 23, 2011 12:58 pm
|
|
|
| Divus napisał/a: | | To, że jakiś film jest wrzucany na forum nie znaczy, że jego autorzy proszą o krytykę. |
Niezależnie od tego czy autorzy o nią proszą, czy nie ... nie można zabraniać widzom możliwości jej wyrażenia. Oczywiście jeżeli robią to beż wrzucania wyzwisk jako przecinek. |
_________________ 11.11.2008 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Wersja do druku
|
|