|
rezim moderatorski |
| Autor |
Wiadomość |
Grace
******** przyjaciel
Zaproszone osoby: 75
|
Wysłany: Sob Sty 29, 2011 12:08 pm
|
|
|
Ani sielankę ani na siłę. Ale warto czasem się zastanowić w jaki sposób się krytykuje cudze działania.
Zauważyłam, że bardzo często pierwszymi do krytyki są ci, którzy sami z siebie nie robią nic. Krytykować jest bardzo łatwo, szczególnie siedząc za monitorem komputera, na forum, gdzie ukrywa się pod jakimś nickiem - wywala wszelkie żale i złości życiowe na innych. Szkoda, że nie pamięta się, że te przytyki dotyczą żywej osoby siedzącej przed jakimś innym monitorem.
Skoro więc pisać, to przynajmniej z klasą. |
_________________ REKLAMA >> sprzedam PoweriSer - nowe, FV, gwarancja<< Koniec reklamy
konwencja to umowa, spotkanie to KONWENT |
|
|
|
 |
Yameso
******** taki se wymiatacz :P

Zaproszone osoby: 32
|
Wysłany: Sob Sty 29, 2011 12:57 pm
|
|
|
Halo, halo! Ale się tu OT zrobił. Przypominam że Pan kowal-nkgl wciaz nie otrzymał rozwiazania sprawy dotyczacej działalności moderatora. A wy jak zwykle o psuciu rynku i nienawiści wśród kuglarzy...
Gdzie jest moderator? Ja niestety nie mam tu uprawnień. |
_________________ Pierwsza w Polsce strona traktująca o kiju (artykuły/tutoriale/porady) - Kijowa.pl
Nowy KIJ - Darth Vader! |
|
|
|
 |
Grace
******** przyjaciel
|
|
|
|
 |
Kotu

|
Wysłany: Sob Sty 29, 2011 1:15 pm
|
|
|
| Dokładnie. Śmietnik. Ponadto: "Moderatorzy: Brak" co znaczy, że poza adminem (ew. junior adminami?) nikt nie ma tu uprawnień jeśli dobrze rozumiem ;P |
_________________ www.JugglingCat.pl - nowe miejsce w sieci, w którym pogłębisz swoje pasje związane z kuglarstwem, fireshow oraz żonglerką! |
|
|
|
 |
Grace
******** przyjaciel
|
Wysłany: Sob Sty 29, 2011 1:16 pm
|
|
|
junior admini też nie mają uprawnień, chyba, że wynikają one z obowiązków.
nazwa brzmi groźnie, ale równie dobrze junior admin może mieć mniejsze uprawnienia nić moderator - przynajmniej na poziomie moderacji, bo na poziomie dostępu do różnych ukrytych funkcji forum to już co innego ;D |
_________________ REKLAMA >> sprzedam PoweriSer - nowe, FV, gwarancja<< Koniec reklamy
konwencja to umowa, spotkanie to KONWENT |
|
|
|
 |
Yameso
******** taki se wymiatacz :P

Zaproszone osoby: 32
|
Wysłany: Sob Sty 29, 2011 1:41 pm
|
|
|
| Sobolowa teoria o znacznikach <sarcasm></sarcasm> nadal aktualna... |
_________________ Pierwsza w Polsce strona traktująca o kiju (artykuły/tutoriale/porady) - Kijowa.pl
Nowy KIJ - Darth Vader! |
|
|
|
 |
Ari
|
Wysłany: Sob Sty 29, 2011 2:45 pm
|
|
|
Spoko, ja tam sobie krytykę cenie, można się zawsze czegoś nauczyć. Przecież niczego innego się generalnie nie spodziewałam zamieszczając tu ten tekst.
generalnie , dziwię się Ci Sobol, że Ci się chciało ;p |
_________________ 'tylko jak nie zmieniać siebie w twardy głaz' |
|
|
|
 |
cichy1986

|
Wysłany: Sob Sty 29, 2011 3:24 pm
|
|
|
Grace, nie jesteśmy anonimowi, Ari zna nas, my znamy ją użyła słowa felieton, wystawiła się na krytykę. Czy to że siedzę po drugiej stronie monitora i nie piszę felietonów, książek, artykułów i tym podobnych, znaczy że nie mogę powiedzieć, że tego co napisała nie da się czytać. A nazwała to felietonem.
Jedna osoba powie "robisz to źle" a druga napiętnuje wszystkie błędy. I ta druga będzie zła?
To jest forum internetowe, jedni się znają inni nie. Pomimo tego każdy ma innych charakter i będzie się wyrażał inaczej. Powtarzam, nie zrobisz z forum internetowego, a nawet ze środowiska, w którym się przebywa, sielanki. Nie ma na to szans i nie ma po co. |
_________________ When a blind man cries, lord, you know he feels it from his soul..... |
|
|
|
 |
Biale_konie
******** frasobliwy wymiatacz

|
Wysłany: Sob Sty 29, 2011 4:01 pm
|
|
|
Dla sprostowania trzese smietnikiem,
Tematy są automatycznie po pewnym czasie kasowane lub z widzimisię moderatorów.
|
_________________ VivaAjatollachAllachAhbar gg5354535 880-537_040
NIE POMAGA |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Wersja do druku
|
|