Tintale

|
Wysłany: Sro Mar 02, 2011 7:08 pm Odda kotka w dobre ręce.
|
|
|
Słuchajcie moi mili, mam taki mały, 4-kilogramowy, miałczący problem i pilnie szukam kogoś, kto mi z nim pomoże! Poniżej załączam ogłoszenie, które umieszczam wszędzie gdzie się da... Może znajdzie się tu jakaś dobra duszyczka, albo może znacie kogoś, kto przygarnął by kotka?
Oddam w dobre ręce kota - dachowca (on) - Trójmiasto.
Przygarnęłyśmy go rok temu, kiedy jeden z sąsiadów bez słowa się wyprowadził i porzucił go na mrozie. Miał wtedy około 1 rok. Kotek jest bardzo spokojny, tak na prawdę to tylko leży i je . Nie sprawia żadnych problemów, nie drapie, jest cudowny i ma anielską cierpliwość. Gdybym tylko mogła, nie oddałabym go za żadne skarby!
Niestety Emila, z którą mieszkam, ma uczulenie na sierść i ostatnio jest z nią coraz gorzej - ciągle kicha, ma okropne bóle głowy i przez to nie śpi. Jeśli nadal będzie przebywać w otoczeniu alergenów, może zachorować na astmę. Dlatego musimy oddać naszą kicię.
Bardzo zależy nam na tym, żeby kotek znalazł dobrego właściciela, który zapewni mu ciepłe schronienie i będzie o niego dbał. Bardzo nam na tym zależy!
Obecnie kotek jest leczony u weterynarza z powodu rany, dlatego mogę go oddać dopiero, kiedy rana się zagoi (ok. Tydzień). Jeśli zdecydujesz się go przyjąć, dorzucę mu wyprawkę (kuweta, karma) i przywiozę osobiście.
 |
_________________ Let the sun beat down upon my face, stars to fill my dream... |
|