|
Napad na dziekanat we Wrocławiu |
| Autor |
Wiadomość |
Buble Gum

Zaproszone osoby: 3
|
|
|
|
 |
tulexx

|
Wysłany: Pią Mar 04, 2011 12:57 pm
|
|
|
Świetne! Na początku trochę się wkurzyłem że muszę myśleć nad wyborem, ale potem to przeszło. Szkoda tylko że tak krótka historia i że ostatni link nie może być linkiem bezpośrednim.
No i ciekawe że ta dziewczyna studiuje na trzech uczelniach A na UWr jest najbardziej nieśmiała, bo najkrócej można na nią popatrzeć |
_________________ It's a fez. I wear a fez now. Fezes are cool |
|
|
|
 |
Ywysme
|
Wysłany: Sob Mar 05, 2011 9:36 pm
|
|
|
| Decyzja "Pomódl się" wymiata:) |
|
|
|
 |
Raziel

Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: Nie Mar 06, 2011 1:16 pm
|
|
|
Grasz w Wowa = przegrałeś życie
Tylko czemu wychodzi na to że jeżeli nie mieszam się w nieswoje sprawy to gram w wowa i przegrywam życie ? Powinna być jeszcze jakaś szansa wypełnienia formularza do kampus TV w wypadku kiedy nie zamieszałem się w nieswoje sprawy. Np jestem w pokoju i mam do wyboru zagrać w wowa albo wyjść na spacer gdzie wszystko potoczy się inaczej... z udziałem tej przemiłej koleżanki z początku filmików |
_________________ WITU - kraina mitu gdzie nic nie jest do kitu... podaj dalej |
|
|
|
 |
cuento
|
Wysłany: Pon Mar 14, 2011 9:55 pm
|
|
|
Ja mam po tym filmie takie konkluzje, że na uniwerku się uczą, na ekonomicznym czytują prasę branżową, a studentom politechniki to tylko dziewczyny w głowie (jako jedyny się obejrzał) Zresztą dziwię się, że bardziej te studenciny jakiś głupi napad interesował, niż miła pani.
Filmik fajny, modlenie rzeczywiście wymiata. No i atak miotłą i okrzyki |
|
|
|
 |
Yameso
******** taki se wymiatacz :P

Zaproszone osoby: 32
|
Wysłany: Czw Kwi 07, 2011 11:32 pm
|
|
|
Gdyby to był FB to dałbym lubię to! A tak mogę tylko powiedzieć że bardzo fajna inicjatywa, podobało mi się udźwiękowienie filmiku |
_________________ Pierwsza w Polsce strona traktująca o kiju (artykuły/tutoriale/porady) - Kijowa.pl
Nowy KIJ - Darth Vader! |
|
|
|
 |
|
|